Etusivu » Ajankohtaista » Tapahtumaviikonloppu 17.-19.9.

Tapahtumaviikonloppu 17.-19.9.

  • Yleinen


Tervetuloa

Koska emme voineet keväällä juhlia Sisäpelikeskus PadelMarinan avajaisia, niin nyt juhlimme simulaattoricenterimme avajaisia koko hallin tapahtumaviikonlopulla.

Tervetuloa mukaan avajaistunnelmaan ja nauttimaan sisäpelikeskuksen monipuolisesta ohjelmasta.

Osallistu koko viikonlopun kestävään leikkimieliseen minigolf ranking -kisaan, tai seuraa hallin avointa padelturnausta.
Tule mukaan Zumba Masteriin, josta ei tule menoa eikä meininkiä puuttumaan tai kannustamaan mölkkyjoukkueesi voittoon. Talon 3 pingispöytää ovat vapaassa käytössä koko viikonlopun ja sulkapallo-ja pickelballkentät ovat veloituksetta käytössäsi aikataulun mukaisesti

Padelin ystäviä kehoitamme ehdottomasti tulemaan paikalle lauantaina, kun Suomen historian ensimmäinen PRO/AM-padelturnaus pelataan. Ota somekanavamme seurantaan, niin näet millon pro ja harrastaja parit arvotaan. Kuka saa parikseen ja kenet. Mukana padelkenttien huipuista ovat mm. Janne Wuorinen ja Joni Luolamaa.

Tai ehkä golf onkin sinun lajisi. Silloin suosittelemme, että tulet kokeilemaan uusia Trackman4-golfsimullaatoreitamme ja osallistut huippupelaajien haasteisiin lauantaina Salla Räntilä klo 12-17 ja sunnutaina Mikko Ilonen klo 14-16 . Myös lähipelialue on vapaassa käytössä koko viikonlopun ajan, ohjelman mukaisesti. Osallistu leikkimielisiin haasteisiin tai lähemmäs lippua kisaan. Palkinnot kisaan tarjoaa GolfPoint. HUOM! Tapahtumaviikonlopun aikana pelataan vain talon mailoilla.

GolfPoint tuo oman pop-up myymälänsä tapahtumaan ja järjestää mm lapsille pieniä golfkisailuja pitkin lauantai päivää.

Jahdin huumasta pääset nauttimaan SimWayn metsästyssimulaattorilla myös koko viikonlopun ajan

Sisäpelikeskus PadelMarina pidättää oikeuden muutoksiin.