Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » by Peter Puhlin

by Peter Puhlin

Padel on mailapeli, jonka taika perustuu siihen, että sen pelaaminen on helppo aloittaa ja se sopii liikuntamuodoksi hyvin eri tasoisille ja ikäisille pelaajille. Se tarjoaa hyvän liikuntamuodon ihan aloittelijoille, mutta myös kehittyneemmät ja kilpailuhenkisemmät pelaajat löytävät aina uusia haasteita sekä taktisella että teknisellä puolella.

Padelin henki on rento ja sosiaalinen, kentällä hymy on usein herkässä, vaikka täysiä pelattaisiinkin. Pelien yhteydessä jutellaan rennosti tutuille ja tuntemattomille sekä jäädään juomaan yhdessä vaikka kuppi kahvia pelien jälkeen. Padelin pariin on tervetullut koko poppoo, aina lapsista senioreihin saakka! Tule sinäkin kokeilemaan!

OHJAAJAESITTELY

padel

Padelissa parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta mailapeleistä ja silti jo ensimmäisillä treenitunneilla saadaan aikaan hyviä palloralleja. Toisaalta mitä enemmän oppii, sitä enemmän tunnistaa ja oivaltaa kehitettävää omassa pelissä.

Peter Puhlin

Alkeiskurssi

Tervetuloa tutustumaan Padelin maailmaan alkeiskurssin myötä. Kurssi muodostuu neljästä 1,5 tunnin ohjauksesta, johon sisältyy peruslyöntien opettelua, pelinomaisia harjoitteita sekä sääntöihin tutustumista. Usein alkeiskurssilla päästään jo pelin makuun, sillä Padel on aloittelijallekin helppo laji oppia!

Ensimmäisten treenikertojen jälkeen kurssiohjelmaa muokataan osallistujien tasoa vastaavaksi. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet ja sisäpelikengät, me tarjoamme mailan ja pallot käyttöösi kurssin ajaksi. Mukaan mahtuu kerralla 4 pelaajaa. Kurssin hinta on 120€ sisältäen 4 treenikertaa. Jos joku viikko jää oman esteesi vuoksi väliin, voit sen käyttää myöhemmin.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut peter.puhlin@gmail.com tai 040 779 8435

Padel jatkokurssi

Jatkokurssi on loistava kurssi sellaiselle pelaajalle joka haluaa parantaa lyöntitekniikkaansa ja sitä kautta nostaa pelaamistaan seuraavalle tasolle. Jatkokurssi on tarkoitettu peruskurssin käyneelle tai enemmän pelanneelle pelaajalle. 

Kurssilla syvennytään padelin pelaamiseen tarvittaviin lyönteihin ja käydään läpi myös pelaamisen taktiikkaa.  

Jatkokurssiin sisältyy 4 x 1,5h harjoitusta. Hinta 120€/hlö. Voit ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

Jatkokurssin teemat sovitaan kurssin alkaessa

Ilmoittautuminen ja tiedustelut peter.puhlin@gmail.com tai 040 779 8435


Yksityistunnit

Tarjolla on myös yksityistunteja 1-4 henkilölle. Tunnin teema sovitaan tapauskohtaisesti ja osallistujien määrä ei vaikuta hintaan.

Tuntihinta arkisin klo 9.00-16.00 on 65€ ja arkisin klo 16.00 jälkeen sekä viikonloppuisin 75€. Tuntihinta sisältää kenttämaksun, mailavuokran ja valmennuksen.


Ilmoittautuminen ja tiedustelut peter.puhlin@gmail.com tai 040 779 8435

Toivon, että osaltani saan luotua padeliin kulttuuria missä pelaamisen ilo on tärkeintä, kynnys lajin aloittamiseen on matala ja kehitystä mitataan enemmänkin oman fiiliksen kuin ranking-tilastojen perusteella… ja näkyyhän se kehitys niissä tilastoissakin.

Peter Puhlin

Yksityistunnit

Yksityistunnit harrastajille

Jos olet jo pelaillut jonkin aikaa ja haluat parantaa lyöntitekniikkaa, liikkumista ja taktista osaamista kannattaa sopia privaattitunnista yksin tai partnerin kanssa. Hinta määräytyy henkilömäärän sekä peliajan mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Peter.puhlin@gmail.com
040 779 8435 Pete

” Never underestimate an Old Man with a Padel-racket”

Tyhy-päivät, kaveripelit, perhepadelit, padel-bileet

Padel-ohjauksen voi myös helposti yhdistää esimerkiksi kokous-, tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan! Lyhyt treeni, sääntöjen läpikäynti ja päälle firman sisäinen miniturnaus –  pomminvarmasti hauska tapa päättää työpäivä. Tai voit tulla kaveriporukan tai perheen kanssa ja räätälöidään teille sopiva setti.

Samalla on hyvä tilaisuus hyödyntää Sisäpelikeskus PadelMarinan monipuolista liikunnallista tarjontaa sekä rentoutua sauna-/kokoustiloissamme. Meiltä löytyy puuhaamispaikkoja kaikenikäisille.