Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » by Peter Puhlin

by Peter Puhlin

Padel on mailapeli, jonka taika perustuu siihen, että sen pelaaminen on helppo aloittaa ja se sopii liikuntamuodoksi hyvin eri tasoisille ja ikäisille pelaajille. Se tarjoaa hyvän liikuntamuodon ihan aloittelijoille, mutta myös kehittyneemmät ja kilpailuhenkisemmät pelaajat löytävät aina uusia haasteita sekä taktisella että teknisellä puolella.

Padelin henki on rento ja sosiaalinen, kentällä hymy on usein herkässä, vaikka täysiä pelattaisiinkin. Pelien yhteydessä jutellaan rennosti tutuille ja tuntemattomille sekä jäädään juomaan yhdessä vaikka kuppi kahvia pelien jälkeen. Padelin pariin on tervetullut koko poppoo, aina lapsista senioreihin saakka! Tule sinäkin kokeilemaan!

OHJAAJAESITTELY

Padelissa parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta mailapeleistä ja silti jo ensimmäisillä treenitunneilla saadaan aikaan hyviä palloralleja. Toisaalta mitä enemmän oppii, sitä enemmän tunnistaa ja oivaltaa kehitettävää omassa pelissä.

Peter Puhlin

Alkeiskurssi

Tervetuloa tutustumaan Padelin maailmaan alkeiskurssin myötä. Kurssi muodostuu neljästä 1,5 tunnin ohjauksesta, johon sisältyy peruslyöntien opettelua, pelinomaisia harjoitteita sekä sääntöihin tutustumista. Usein alkeiskurssilla päästään jo pelin makuun, sillä Padel on aloittelijallekin helppo laji oppia!

Ensimmäisten treenikertojen jälkeen kurssiohjelmaa muokataan osallistujien tasoa vastaavaksi. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet ja sisäpelikengät, me tarjoamme mailan ja pallot käyttöösi kurssin ajaksi. Mukaan mahtuu kerralla 4 pelaajaa. Kurssin hinta on 100€ sisältäen 4 treenikertaa. Jos joku viikko jää oman esteesi vuoksi väliin, voit sen käyttää myöhemmin.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut peter.puhlin@gmail.com tai 040 779 8435

PETEN ALKEISKURSSIT:

MAANANTAISIN KLO 15-16.30
TIISTAISIN KLO 16:30-18:00

Ohjatut padeltreenit

Ohjatut Padel-treenit torstaisin 17:00-18:30

Ohjatut treenit sopivat sinulle joka omaat kokemusta mailapeleistä kuten tenniksestä, squashista, sulkkiksesta tai olet ollut mukana alkeiskursseilla.  Treenit sopivat mainiosti myös jos olet pelaillut omatoimisesti. Jokaisella treenikerralla on oma ennalta infottu teemansa ja tietysti myös peliä. Teemana voi olla esim. iskulyönnit, nostot,  lasin käyttö, liikkuminen parin kanssa jne.

Ohjattuihin treeneihin otetaan kerralla 4 peluria. Treenien hinta on 100€/hlö neljän 1,5 tunnin harkasta sisältäen kenttävuokran ja tarvittaessa vuokramailan. Jos joku viikko jää oman esteesi vuoksi väliin, voit sen käyttää myöhemmin.
Ilmoittautuminen ja tiedustelut peter.puhlin@gmail.com tai 040 779 8435

Toivon, että osaltani saan luotua padeliin kulttuuria missä pelaamisen ilo on tärkeintä, kynnys lajin aloittamiseen on matala ja kehitystä mitataan enemmänkin oman fiiliksen kuin ranking-tilastojen perusteella… ja näkyyhän se kehitys niissä tilastoissakin.

Peter Puhlin
Voit ostaa Peterin tunneille myös lahjakortin

Yksityistunnit

Yksityistunnit harrastajille

Jos olet jo pelaillut jonkin aikaa ja haluat parantaa lyöntitekniikkaa, liikkumista ja taktista osaamista kannattaa sopia privaattitunnista yksin tai partnerin kanssa. Hinta määräytyy henkilömäärän sekä peliajan mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Peter.puhlin@gmail.com
040 779 8435 Pete

” Never underestimate an Old Man with a Padel-racket”

Tyhy-päivät, kaveripelit, perhepadelit, padel-bileet

Padel-ohjauksen voi myös helposti yhdistää esimerkiksi kokous-, tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan! Lyhyt treeni, sääntöjen läpikäynti ja päälle firman sisäinen miniturnaus –  pomminvarmasti hauska tapa päättää työpäivä. Tai voit tulla kaveriporukan tai perheen kanssa ja räätälöidään teille sopiva setti.

Samalla on hyvä tilaisuus hyödyntää Sisäpelikeskus PadelMarinan monipuolista liikunnallista tarjontaa sekä rentoutua sauna-/kokoustiloissamme. Meiltä löytyy puuhaamispaikkoja kaikenikäisille.