by Peter Puhlin

Padelissa parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta mailapeleistä ja silti jo ensimmäisillä treenitunneilla saadaan aikaan hyviä palloralleja. Toisaalta mitä enemmän oppii, sitä enemmän tunnistaa ja oivaltaa kehitettävää omassa pelissä.

Peter Puhlin

Alkeiskurssi

Tervetuloa tutustumaan Padelin maailmaan alkeiskurssin myötä. Kurssi muodostuu 1,5 tunnin ohjauksesta, johon sisältyy peruslyöntien opettelua, pelinomaisia harjoitteita sekä sääntöihin tutustumista. Usein alkeiskurssilla päästään jo pelin makuun, sillä Padel on aloittelijallekin helppo laji oppia!

Ensimmäisten treenikertojen jälkeen kurssiohjelmaa muokataan osallistujien tasoa vastaavaksi. Hyvän pohjan lajin pariin saa, kun osallistuu 3-5 kurssille. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet ja sisäpelikengät, me tarjoamme mailan ja pallot käyttöösi kurssin ajaksi. Mukaan mahtuu kerralla 4 pelaajaa. Hinta 30€ /hlö sisältäen myös kenttämaksun.

Toivon, että osaltani saan luotua padeliin kulttuuria missä pelaamisen ilo on tärkeintä, kynnys lajin aloittamiseen on matala ja kehitystä mitataan enemmänkin oman fiiliksen kuin ranking-tilastojen perusteella… ja näkyyhän se kehitys niissä tilastoissakin.

Peter Puhlin

Yksityistunnit

Voit myös sopia yksityistunteja kanssani – tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa!  Yksityistunnin hinta määräytyy peliajan sekä henkilömäärän mukaan. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä teille sopiva setti.

Padel-ohjauksen voi myös helposti yhdistää esimerkiksi kokous-, tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan! Tässä on erinomainen tilaisuus hyödyntää Sisäpelikeskus Padel Marinan monipuolista tarjontaa.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Peter.puhlin@gmail.com
040 779 8435 Pete

” Never underestimate an Old Man with a Padel-racket”