Siirry suoraan sisältöön

Kuhanuisteluilta

Heinä- ja elokuu ovat vuoden parasta aikaa kuhan uisteluun ja yleensä parhaat saaliit saadaankin auringonlaskun aikaan. Kuhan kalastuksessa on hienoa myös se, että parhaita kuhailmoja ovat tyynet aurinkoiset kesäillat, jolloin vesillä olosta nauttii vaikka saalista ei tulisikaan.

Kuvittele siis hiljalleen vaihtuva maisema, kuvankaunis Vesijärvi, saunan lämpö ja veden raikkaus. Uistele tai jiggaa kuha-apajat tuntevan kalastusoppaan ohjauksessa, syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta.

Varaa oma kuhanuisteluilta Vesijärvellä

Valitse mukaasi hyvä porukka (max. 13 henkilöä). Kalastusristeilyllä pääset uistelemaan tai jigaamaan kuhaa Suomen parhaimmissa kalavesissä. Risteilyyn sisältyy kippari, joka on myös kalastusopas, kuusi vapaa, pullakahvit, mehu- ja makkaratarjoilut sekä saunominen risteilyn aikana.

Lautan sisätiloista löytyy saunatilat, puku-ja oleskelutilat, wc sekä keittiö oleskelutiloineen. Lautan katetulta aurinkokannelta löytyy myös kaasugrilli, pöytäryhmä ruokailua ja oleilua varten. Kattoterassilla on myös pieni aurinkokansi. Risteilylle mahtuu max 13 hlö mukaan.

Huvilalautalle voi tuoda omat alkoholijuomat sekä eväät mukaasi, mutta kuhanuisteluiltaan kuuluu myös kipparin suosittelema maggaramenuu.

Hinta 1790 e/5h

Varaukset

Varaa oma risteilysi joko puhelimitse 020 766 9660 tai sähköpostitse info@catmarina.fi. HUOM! Otamme useamman varauksen samalle päivälle.

Risteilyllä lauttaa ajaa kippari. Kaikki kuljettajat ovat suorittaneet vuokraveneen kuljettajan tutkinnon. CatMarinan lautat ovat rekisteröidyt, CE-hyväksytyt sekä katsastetut. Te voitte siis keskittyä pelkästään nauttimiseen ja rentoutumiseen!

Tilausristeilyjen osalta noudatamme seuraavia peruutusehtoja:
Peruutus 14-8 pv ennen risteilyä = 50 % kokonaishinnasta.
Peruutus 7-0 pv ennen risteilyä = 100 % kokonaishinnasta
(sis. myös sovitut tarjoilut)