Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Synttärit, polttarit, pikkujoulut PadelMarinassa

Synttärit, polttarit, pikkujoulut PadelMarinassa

  • Yleinen

Haluatko järjestää unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, polttarit tai pikkujoulut?
Sisäpelikeskus PadelMarinassa se onnistuu. Tarjoamme monipuolisia aktiviteetteja niin pienimmille kuin vanhemmillekin juhlavieraille.

Lasten synttäreille on ollut suosittua varata esim sählykenttä kokonaan tai vaikka puolikas siitä. Jos kaikilla ei ole mailoja tai suojalaseja, niin niitä löytyy meiltä vuokrattavaksi.
Pingis ja minigolf ovat myös olleet lasten mielestä mukavia vaihtoehtoja.
Räätälöimme myös toiveenne mukaiset liikunnalliset juhlat.
Pelien jälkeen kahvilan tilat ovat käytettävissänne, paikkatilanteen salliessa, veloituksetta juhlaherkkujen syöntiin ja lahjojen jakoon. Omia herkkuja on sallittua tuoda.
Omaa rauhaa haluaville tarjolla on kokoustila vuokrattavaksi. Tilaa on n. 25 henkilölle.

Entä aikuisten synttärijuhlat tai vaikka polttarit? Haluaisitko vähän erilaisemmat juhlat maustettuna hieman adrenaalilla ja pienellä twistillä kilpailuviettiä? Ammuntasimulaattorimme on silloin valintasi. Voitte testata tarkkuutta kivääreillä ja pistooleilla erilaisiin maalitauluihin, kiekkoihin ym. Ammunta on täysin turvallista ja henkilökunta antaa opastuksen simulaattorin käyttöön, minkä jälkeen osaatte käyttää sitä itsenäisesti. Alue on myös anniskelualuetta, joten kahvilasta voitte ostaa juomia pelin ääreen. Jos porukassa on golfin pelaajia, niin aivan ammunnan vieressä oleva Trackman4 simulaattori on helppo yhdistää juhlien teemaan mukaan.

Vaihtoehtoja löytyy toki muitakin, padelista mölkkyyn ja biljardista dartsiin. Pickleball saattaa olla monelle vielä vieras laji, mutta on takuulla kokeilemisen arvoinen ja kuulemma nouseva laji. Meiltä voit tilata myös lajiohjaajan neuvomaan eri lajeissa tai vaikka vetämään pienimuotoiset kisat juhlassanne.

Pelien jälkeen kahvilan tilat ovat käytettävissänne, paikkatilanteen salliessa, veloituksetta juhlaherkkujen syöntiin tai jälkipelien käymiseen.
Omaa rauhaa haluaville tarjolla on kokoustila vuokrattavaksi. Tilaa on n. 25 henkilölle.

Oli juhlan aihe mikä tahansa, autamme teitä suunnittelussa ja teemme kaikkemme, jotta voitte nauttia liikunnan ilosta ja luoda uusia mukavia muistoja ystävien ja perheen kanssa.
Tule tekemään juhlapäivästäsi erityinen liikunnan ja hauskojen aktiviteettien parissa!

Onko työpaikalla ollut puhetta tykypäivästä tai pikkujouluista? Ei huolta, nekin järjestyvät meillä. Klikkaa linkkiä ja tutustu tarjontaamme.