Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tervetuloa pelaamaan

Tervetuloa pelaamaan

  • Yleinen

Mahtavia uutisia!

Tänään tulleen AVI:n tiedotteen mukaisesti liikuntatilojen sulkupäätös kumotaan ja saamme avata kaikki kentät jälleen huomisesta lähtien! Eli hallin kaikki kentät on varattavissa 21.4.2021 eteenpäin!

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69906741

Vakiovuorot ovat yhä poissa käytöstä 28.4.2021 saakka, eli vakiovuorot pyörivät normaalisti 29.4.2021 eteenpäin. Varauskalenterissa on päivitetty tilanne, eli voit sieltä käydä varmistamassa millä kentällä ja mitkä varaukset ovat voimassa.

Huolehditaan yhä turvaväleistä ja hygieniajärjestelyistä seuraavalla tavalla
  • PUKUHUONEET ovat vielä toistaiseksi poissa käytöstä.
  • Pidetään turvavälit ja odotetaan omaa pelivuoroa väljässä paikassa. Esimerkiksi kenttä 6 lähellä on tilaa istuskella ja odottaa omaa pelivuoroa.
  • Lopetetaan oma pelivuoro 5min ennen vuoron loppumista, näin edellinen vuoro ehtii alta pois ennen seuraavan saapumista.
  • Hallilla on yhä käytössä tehostettu siivous ja tarjolla on käsidesiä ja käsienpesu on mahdollista ympäri hallia olevissa WC-tilossa.

KAHVIO aukeaa perjantaina 23.4.2021. HUOM! Muistutus että koko PadelMarinan halli on anniskelualuetta, joten OMIEN ALKOHOLIJUOMIEN NAUTTIMINEN ON KIELLETTY JOKA PUOLELLA HALLIN SISÄTILOISSA!

PadelMarinan WhatsApp-ryhmät

Liity mukaan PadelMarina WhatsApp-ryhmään jotta saat infot jatkossa suoraan sieltä. Voit liittyä suoraan tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/F0Ti6BZJ4DaHbq6iBdT6H2 tai pyytää liittämistä vastaamalla tähän meiliin.

Voit myös liittyä PadelMarinan tasoryhmiin, joissa voi kysellä peliseuraa samantasoisista pelaajista. Lisätiedot täältä: https://padelmarina.fi/tietoja/padel-pelitasot-ja-whatsapp-ryhmat/

Huhtikuun tarjous

Kello 6-14 kenttävuorot on huhtikuun ajan -50%. Hinnat ovat valmiina varauskalenterissa

 

Pysy kuulolla, sillä pian julkaistaan tietoa valmennuksista, turnauksista ja leireistä! VIHDOIN!

Aurinkoista viikkoa kaikille ja tervetuloa pelaamaan

-PadelMarinan väki-