Info

Mitä Padel on?

Padelin suosio kasvaa ennätysvauhtia Euroopassa ja myös suomalaiset ovat ottaneet lajin lämmöllä vastaan. Varsinkin viime vuosina kasvu on ollut meillä huikeaa, pelaajia tulee koko ajan enemmän ja halleja avataan ympäri Suomea kovalla vauhdilla!

Padel on mailapeli, jonka taika perustuu siihen, että sen pelaaminen on helppo aloittaa ja se sopii liikuntamuodoksi hyvin eri tasoisille ja ikäisille pelaajille. Se tarjoaa hyvän liikuntamuodon ihan aloittelijoille mutta myös kehittyneemmät ja kilpailuhenkisemmät pelaajat löytävät aina uusia haasteita sekä taktisella että teknisellä puolella.

Padelin henki on rento ja sosiaalinen, kentällä hymy on usein herkässä, vaikka täysiä pelattaisiinkin. Pelien yhteydessä jutellaan rennosti tutuille ja tuntemattomille sekä jäädään juomaan yhdessä vaikka kuppi kahvia pelien jälkeen. Padelin pariin on tervetullut koko poppoo, aina lapsista senioreihin saakka! Tule sinäkin kokeilemaan!

Halli-info

Padel Marinan pelikentät ovat auki joka päivä klo 6-23. Pelivuorot varataan ja maksetaan varausjärjestelmän kautta.

Padelkenttiä on yhteensä 8. Kentät 1-5 ovat korkeita (n 8m). Kenttä 6 on keskimäärin 5,5m korkea. Kentät 7 ja 8 ovat kaksinpelikenttiä, jotka soveltuvat erinomaisesti mm harjoitteluun.

Sulkapallo- ja pickleball kenttiä on yhteensä 5. Toivomme, että ette käytä mustapohjaisia (värjääviä) sisäpelikenkiä sulkapallo- tai pickleballkentillä.

Kahvio on auki päivittäin klo 10-20 ja tuolloin paikalla on henkilökuntaa. (Huom! Tällä hetkellä kahviotilaan ei voi koronarajoitusten vuoksi jäädä kahvittelemaan, mutta mukaan voi ostaa tuotteita). 
Kahvion aukioloaikojen ulkopuolella ulko-ovet avautuvat vain ovikoodilla, jonka saa kenttävarauksen yhteydessä varausjärjestelmän kautta.

MarinaShopissa on kattava valikoima Padel-tuotteita. Mikäli tarvitset apua mailojen tai muiden tuotteiden valitsemiseen, saat apua henkilökunnaltamme. Alkuun pääsemiseksi voit myös vuokrata padel- ja sulkapallomailoja (3€). Pickleball- ja pöytätennis välineet kuuluvat tuntivuokraan.

Suosimme MobilePay maksua.

Lasten nurkkauksessa lapset pääset touhuamaan aikuisten pelien yhteydessä.
Huom! lapset viettävät aikaa hallimme kaikissa tiloissa huoltajan vastuulla, eikä liian pieniä lapsia saa jättää yksin ilman valvontaa mihinkään tiloihimme.

 

8

Padel-kenttää

(2 kaksinpelikenttää)

5

Sulkapallo/Pickleball-kenttää

3

Pöytätenniskenttää

Säännöt

Hinnat
Paljonko maksaa
Hinta
Paljon maksaa
Maksu
Kustannus
Edullinen
Kuka & Kenelle