Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Uusi GolfMarina avautuu Hollolaan

Uusi GolfMarina avautuu Hollolaan

Kaksi TrackMan 4 golfsimulaattoria on saapunut Hollolaan ja 180 m² putti- ja lähipelialue on viimeistelyä vaille valmis.  Sisäpelikeskus PadelMarina juhlii GolfMarinan avajaisia perjantaina 17.9 kello 17 alkaen ja tarjoaa simulaattorit sekä lähipelialueen kaikkien golfpelaajien käyttöön veloituksetta koko tapahtumaviikonlopun ajaksi. Lisäksi paikalla on mielenkiintoisia golfpersoonia, jotka tulevat haastamaan pelaajia leikkimieliseen kisailuun.  Tarjoamme erinomaiset ja viihtyisät puitteet golfin pelaamiseen ja harjoitteluun ympäri vuoden. Myös kahvilamme anniskeluoikeuksin on avoinna päivittäin.

Tapahtumaviikonlopun aikana GolfMarina on avoinna:
perjantaina: kello 17-20 (laiteopastus klo 17 ja 20)
lauantaina: kello 12-20 (laiteopastus klo 12 / 14 / 16 / 18)
sunnuntaina: kello 12-20 (laiteopastus klo 12 / 14 / 16 /18

TrackMan 4-golfsimulaattori

TrackMan 4 on markkinoiden tarkin ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. TrackMan 4 on varustettu Dual Radar Tekniikalla, joka mahdollistaa uskomattoman tarkkuuden. Näet täsmälleen miten pitkälle, missä kulmassa ja millaisella kierteellä olet lyöntisi lyönyt.

Erilaiset pelimuodot

TrackMan 4 sisältää sekä lyöntitutkan, virtuaalirangen että simulaattoriohjelmiston. Voit valita erilaisia pelitiloja sen mukaan haluatko pelata golfia simulaattorilla vaiko harjoitella swingiäsi virtuaalirangella.

Harjoittelutila ja virtuaalinen range

TrackMan 4 on markkinoiden tarkin lyöntitutka. Se mittaa lyöntisi lukemattomista kulmista, ja auttaa täten sinua ymmärtämään paremmin swingiäsi. Virtuaalisella rangella voit kokeilla erilaisia pelitiloja ja vertailla omia lyöntitilastojasi PGA-pelaajien vastaaviin numeroihin.

Simulaattori on erinomainen oman bägisi mailojen lyöntipituuksien määrittämiseen. Voit valita simulaattorista mailan, lyödä muutaman lyönnin ja katsoa värikoodeilla minne eri mailojen pituus kantaa, ja lopuksi verrata värikoodeja muihin mailoihin. Näet myös lyöntien keskihajonnan, joka auttaa sinua arvioimaan mailojen sopivuutta omaan käyttöösi.

Lyönnistäsi saat mm. seuraavia tietoja

  • Mailan lavan tulosuunta
  • Lyönnin lähtösuunta
  • Pallon lähtökulma
  • Mailan lavan kulma osumassa
  • Mailanpään nopeus
  • Pallon lähtönopeus
  • Lyönnin pituus
  • Lyöntikulma
  • Smash factor = lyönnin tehokkuus
  • Kierre draw/fade/suora

Todentuntuinen Trackman4

Trackman4-simulaattori mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen ympäri vuoden ja tarjoaa valittavaksesi kymmeniä huippukenttiä mallinnettuna ympäri maailmaa. Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Tapahtumaviikonloppuna (17.-19.9.) Trackman4-1 sekä Trackman4-2 ovat veloituksetta käytössä, ja jatkossa pelit voi varata varauskalenteristamme verkkosivujemme kautta. Pelaamaan voit tulla päivittäin kello 6-23 ja pelien jälkeen käydä vielä vaikka saunomassa. Tervetuloa tutustumaan Sisäpelikeskus PadelMarinaan!