Siirry suoraan sisältöön

polttarit, synttärit, virkistyspäivät tai ihan muuten vaan…

Kesäpäivinä pelataan, uidaan ja saunotaan. Eli ankkurit pohjaan ja löylyistä Vesijärveen!

Saunalautat

Kesän 2024 hinnat on nyt julkaistu.

Kesäkauden 2024 lauttamenut

Lautoille saa tuoda omat alkoholijuomat sekä eväät tai meiltä voi erikseen tilata catering tarjoilun halutessaan.  Minimitilaus on 6 hengelle/menu.


Molemmat lautat ottavat vieraat vastaan Teivaan vierasvenesataman laiturilta, ravintola Lokin takana olevalta kävelytieltä,  (Jalkarannantie 19, Lahti), josta suuntaamme Vesijärvelle. Risteilyn aikana voit saunoa, nauttia maisemista, käydä uimassa ja nauttia kesästä. Risteilylle voi tuoda omat eväät ja juomat mukanaan, mutta meiltä voi erikseen tilata myös tarjoilun. Hinnat sisältävät alv 10%.


HUVILALAUTTA PÄIJÄNTEELLÄ

Miltä kuulostaisi viettää unohtumaton vuorokausi kelluvalla huvilalla Päijänteen kansallispuiston suurimman saaren Kelventeen rannalla?

Kuvittele itsesi heräämässä aamulla upeissa järvimaisemissa, luonnon hiljaisuuden ympäröimänä ja auringon noustessa horisontissa.

Tervetuloa toiselle huvilalautallemme, joka tarjoaa täydellisen pakohetken arjen kiireistä. Tämä uniikki elämys sisältää yöpymisen mukavassa huvilassa, jossa on vuoteet neljälle, modernit mukavuudet ja upeat maisemat. Rentoudu saunassa ja pulahda sen jälkeen suoraan järveen virkistäytymään. Tutustu kansallispuiston kauniisiin maisemiin vaeltaen tai kokeile onkia suoraan lautan reunalta.

Lähtö tapahtuu Naumin alueelta kipparin ohjastamana. Välimatka saarelle on lyhyehkö, pääsette nauttimaan upeista maisemista matkan aikana. Perille saavuttaessa kippari poistuu ja saatte nauttia luonnon rauhasta. Kippari hakee teidät sovittuun aikaan vuorokauden kuluttua.

Hinta 1200 €, lisävuorokaudet neuvoteltavissa.

Varaa nyt ja vietä ikimuistoinen vuorokausi luonnon helmassa!

Ota yhteyttä numeroon 046 850 3800 tai sähköpostitse info@padelmarina.fi