Siirry suoraan sisältöön

SimWay Hunt simulaattori tuo tehoa ampumaharjoitteluun ja virikettä ympärivuotiseen harrastukseen

Simulaattori tarjoaa niin kokeneemmille kuin vähemmän kokeneille metsästäjille mahdollisuuden ampumataitojen ylläpitoon ja parantamiseen ympäri vuoden. Metsästäjien kokemusten perusteella uskallamme sanoa, että simulaattori antaa yllättävän luontevan vaikutelman metsästystilanteesta. Simulaattorissa jäljitellään metsästystapahtumaa mahdollisimman luontevasti.

Metsästyskauden viimeisen ja seuraavan kauden ensimmäisen laukauksen välissä on pitkä aika jolloin kauden alussa on hyvä, kun tuntuma riistan ampumiseen on tallessa.

SimWay Hunt Pro

SimWay Hunt on kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille, jotka haluavat harjoitella sisätiloissa, turvallisesti ja tarkasti – vuodenajasta riippumatta.

Suunnittelussa ja kehityksessä ovat olleet mukana metsästäjät, urheiluampujat sekä kaksoistrapin Ruotsin olympiamitalisti Håkan Dahlby.

Vaikka et olisi koskaan ampunut millään aseella, SimWay Hunt tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajiin helposti ja turvallisesti.

SimWay Hunt sisältää:
– 15 erilaista pelimoduulia, esim savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, practilal-ammunta ja urheiluammunta
– Yhteensä 45 eri ammunta ohjelmaa ja yli 80 harjoittelu skenaariota mistä valita.
– Metsästyskoulutusta useilla eri eläimillä, nopeuksilla, etäisyyksillä ja liikeradoilla. Ympäristöjä löytyy rehevistä metsistä avoimiin maastoihin ja eri vuodenaikoina.

HUNT PROn savikiekkoammunnan moduuli on kehitetty yhdessä vuoden 2012 olympialaisten kaksoistrapin mitalistin Håkan Dahlbyn kanssa.mYhteistyössä Ruotsin Metsästäjäliiton kanssa kehitetty koulutusmoduuli, jossa voit valita etäisyyden, nopeuden ja liikeradan eri eläimille.

Ps. Pistoolit saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21

SimWay Hunt Challenge

HUNT CHALLENGE keskittyy enemmän kilpailuun kuin analyysiin, minkä vuoksi siinä ei ole aseen piipun seurantaa. 60 erilaisen metsästystilanteen ansiosta pelaajilla riittää kuitenkin paljon puuhaa.  Kieltämättä erittäin suosittu hupi todellisten metsästäjien keskuudessa!

Kun samalla näytöllä pelaa kaksi pelaajaa, mukaan tulee uusi jännittävä ulottuvuus: KILPAILU!

– Villisikoja, hirviä ja useita lintulajeja
– 60 erilaista metsästystilannetta
– Ryhmille voidaan luoda pelien yhdistelmiä ja joukkuekisoja
– Kahden pelaajan yhtäaikaiset pelit
– Yksittäiset pelit ennätystaulukoilla

Ps. Pistoolit saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21

SimWay Arcade – HUPIA JA VIIHDETTÄ

Arcade -ohjelma vie ampujat Villiin Länteen. Voit haastaa kaverisi vauhdikkaaseen ammuntaan kadulla tai saluunassa.

– Kaikenikäiset pelaajat voivat nauttia hauskoista peleistä.
– Voit pelata nopean yksittäisen pelin tai kolmen tai viiden pelin kokonaisuuden.
– 50 pelaajaa tunnissa ei ole ongelma edes kolmen pelin kokonaisuuksia pelattaessa.
– 15 eri peliä villin lännen teemalla
– 1-2 pelaajaa
– Perheystävällinen

Ps. Pistoolit saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21

SimWay metsästys -ja ammuntasimulaattorin hinta on 36€/tunti tulet sitten yksin tai isomman porukan kanssa. Ajanvaraus joko netin kautta tai info@padelmarina.fi tai puhelimitse 046 850 3800

Olemme panostaneet tilamme viihtyvyyteen ja oleskelutiloihin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön pelaamiseen sisätiloissa. Asiakkaidemme käytössä on kahvila anniskeluoikeuksineen, avoinna joka päivä klo 11-21 sekä saunatilat. Metsästys-ja ammuntasimulaattori on varattavissa joka päivä klo 6-23.

Tule viihtymään, yksin tai yhdessä!