Siirry suoraan sisältöön

AMMUNTASIMULAATTORI

UUTTA:
Uusi ase valikoimassa,

Tikka T3x replika Aimpoint punapistetähtäimellä ja piipunseurannalla.
vuokra 10 €/varaus, vain kahvilan aukioloaikana klo 11-21

Ammuntasimulaattori takaa hauskan kisailun koko perheelle ja kaveriporukoille. Nokita kaveri kaksintaistelussa joko villin lännen maisemissa, urheiluareenoilla tai vaikkapa hirvimetsällä. Simulaattorilla voi pelata yhtäaikaisesti kaksi pelaajaa ja viihtyisään tilaan mahtuu isompikin porukka.

SimWay metsästys -ja ammuntasimulaattorin hinta on arkisin klo 7-16 25 €/tunti ja klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin 29 €/tunti tulet sitten yksin tai isomman porukan kanssa. Ajanvaraus joko netin kautta tai info@padelmarina.fi tai puhelimitse 046 850 3800

Olemme panostaneet tilamme viihtyvyyteen ja oleskelutiloihin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön pelaamiseen sisätiloissa. Asiakkaidemme käytössä on kahvila anniskeluoikeuksineen, avoinna joka päivä klo 11-21 sekä ilmaiset saunatilat. Metsästys-ja ammuntasimulaattori on varattavissa joka päivä klo 6-23.

Tule viihtymään, yksin tai yhdessä!

Simulaattori tarjoaa niin kokeneemmille kuin vähemmän kokeneille metsästäjille mahdollisuuden ampumataitojen ylläpitoon ja parantamiseen ympäri vuoden. Metsästäjien kokemusten perusteella uskallamme sanoa, että simulaattori antaa yllättävän luontevan vaikutelman metsästystilanteesta. Simulaattorissa jäljitellään metsästystapahtumaa mahdollisimman luontevasti.

Metsästyskauden viimeisen ja seuraavan kauden ensimmäisen laukauksen välissä on pitkä aika jolloin kauden alussa on hyvä, kun tuntuma riistan ampumiseen on tallessa.

SimWay Hunt Pro

SimWay Hunt on kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille, jotka haluavat harjoitella sisätiloissa, turvallisesti ja tarkasti – vuodenajasta riippumatta.

Suunnittelussa ja kehityksessä ovat olleet mukana metsästäjät, urheiluampujat sekä kaksoistrapin Ruotsin olympiamitalisti Håkan Dahlby.

Vaikka et olisi koskaan ampunut millään aseella, SimWay Hunt tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajiin helposti ja turvallisesti.

SimWay Hunt sisältää:
– 15 erilaista pelimoduulia, esim savikiekkoammunta, villisikojen ja lintujen metsästys, practilal-ammunta ja urheiluammunta
– Yhteensä 45 eri ammunta ohjelmaa ja yli 80 harjoittelu skenaariota mistä valita.
– Metsästyskoulutusta useilla eri eläimillä, nopeuksilla, etäisyyksillä ja liikeradoilla. Ympäristöjä löytyy rehevistä metsistä avoimiin maastoihin ja eri vuodenaikoina.

HUNT PROn savikiekkoammunnan moduuli on kehitetty yhdessä vuoden 2012 olympialaisten kaksoistrapin mitalistin Håkan Dahlbyn kanssa. Yhteistyössä Ruotsin Metsästäjäliiton kanssa kehitetty koulutusmoduuli, jossa voit valita etäisyyden, nopeuden ja liikeradan eri eläimille.

Ps. Pistoolit ja Tikka T3x kiväärin Aimpoint tähtäimellä saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21. Tikka +10 €/vuoro.

SimWay Hunt Challenge

HUNT CHALLENGE keskittyy enemmän kilpailuun kuin analyysiin, minkä vuoksi siinä ei ole aseen piipun seurantaa. 60 erilaisen metsästystilanteen ansiosta pelaajilla riittää kuitenkin paljon puuhaa.  Kieltämättä erittäin suosittu hupi todellisten metsästäjien keskuudessa!

Kun samalla näytöllä pelaa kaksi pelaajaa, mukaan tulee uusi jännittävä ulottuvuus: KILPAILU!

– Villisikoja, hirviä ja useita lintulajeja
– 60 erilaista metsästystilannetta
– Ryhmille voidaan luoda pelien yhdistelmiä ja joukkuekisoja
– Kahden pelaajan yhtäaikaiset pelit
– Yksittäiset pelit ennätystaulukoilla

Ps. Pistoolit ja Tikka T3x kiväärin Aimpoint tähtäimellä saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21. Tikka +10 €/vuoro.

SimWay Arcade – HUPIA JA VIIHDETTÄ

Arcade -ohjelma vie ampujat Villiin Länteen. Voit haastaa kaverisi vauhdikkaaseen ammuntaan kadulla tai saluunassa. Ohjelma sisältää myös shooting sports -osuuden, jossa voit harjoitella tarkkuusammuntaa viidellä eri tavalla.

– Kaikenikäiset pelaajat voivat nauttia hauskoista peleistä.
– Voit pelata nopean yksittäisen pelin tai viiden pelin kokonaisuuden.
– 1-2 pelaajaa ampuu kerrallaan
– Perheystävällinen

Ps. Pistoolit ja Tikka T3x kiväärin Aimpoint tähtäimellä saa käyttöönsä kahvilasta sen aukioloaikana klo 11-21. Tikka +10 €/vuoro.

SimWay metsästys -ja ammuntasimulaattorin hinta on arkisin klo 7-16 25 €/tunti ja klo 16 jälkeen sekä viikonloppuisin 29 €/tunti. Ajanvaraus joko netin kautta tai info@padelmarina.fi tai puhelimitse 046 850 3800

Olemme panostaneet tilamme viihtyvyyteen ja oleskelutiloihin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön pelaamiseen sisätiloissa. Asiakkaidemme käytössä on kahvila anniskeluoikeuksineen, avoinna joka päivä klo 11-21 sekä saunatilat. Metsästys-ja ammuntasimulaattori on varattavissa joka päivä klo 7-23.

Tule viihtymään, yksin tai yhdessä!