Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Salibandy

Salibandy

Salibandy


Salibandykenttämme tarjoaa kaikentasoisille porukoille mukavia pelihetkiä!

Salibandy on peli, jota lähes jokaisen on helppoa ja edullista harrastaa. Siksi salibandy on jalkapallon jälkeen Suomen toiseksi suosituin joukkueurheilulaji, joka on jäänyt pysyvästi osaksi myös kuntoliikuntakulttuuriin. Salibandyharrastajat nuorista aikuisiin, seurajoukkueista yritysporukoihin ja kilpapelaajista harrastepelaajiin ovat tervetulleita pelaamaan ja harjoittelemaan PadelMarina Arenalle.

Salibandykentän koko 19m x 36m on hieman täysimittaista (20m x 40m) kenttää pienempi, mutta mahdollistaa silti hyviä pelejä kaikenkokoisille porukoille! Alustana on Taraflex Sport M -matto.


Salibandyturnaukset

PadelMarinan suunnitelmissa on järjestää harrastelijoille ja firmoille suunnattuja salibandyturnauksia ympäri vuoden. Lisätietoa tulossa piakkoin.

Mikäli haluat järjestää oman turnauksen, ota yhteyttä info@padelmarina.fi tai 046 850 3800. Autamme sinua laatimaan juuri oikeanlaisen turnauksen kaikenkattavalla paketilla tai toiveiden mukaan. Meillä järjestät myös yritysturnaukset ruokailun, saunan ja kokousten kera.

Varaa kenttä varausjärjestelmän kautta tai soita numeroon 046 850 3800