Siirry suoraan sisältöön
golfsimulaattori

Kaksi TrackMan4 golfsimulaattoria ja 230 m² lähipeli- ja lyöntialue ovat
valmiina harjoittelua varten.

Golf simulaattori

Kun tekniikka kohtaa intohimon!

Golfin harjoittelu sisäpelikeskus PadelMarinassa

Harjoitteluun meiltä löytyy yhteensä 380 m² tilat:

  • 2 kpl päivitettyjä TrackMan 4 simulaattoria
  • 230 m² lähipelialue nousuineen ja laskuineen
  • uusi lyöntialue
  • vuokramailat bägi 7 €/vuoro (vain kahvilan aukioloaikoina)
  • saunat pelaajien käytössä ilmaiseksi
  • anniskeluoikeudet
  • peliaikaa klo 7-23
  • varaukset joko MATCHIn kautta tai asiakaspalvelusta
  • kahvila avoinna klo 11-21
golf

Trackman4 golfsimulaattori mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen ympäri vuoden ja tarjoaa valittavaksesi kymmeniä huippukenttiä tarkasti mallinnettuna ympäri maailmaa.

Trackman4 on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on yli 100 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Paris International G.C.

Dataa

Trackman4 antaa tärkeää dataa harrastajille

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman4 kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan4 tuottaa mailan ja pallon liikkeistä jopa 26 eri lukemaa, joiden avulla voit kehittää peliäsi. Trackman4 muodostaa kahden tutkan avulla 3D-mallinnuksen pallon kulusta osuma-alueella ja pallon lennosta. Sen jälkeen laite purkaa tiedon käden käänteessä helposti ymmärrettävään muotoon numeroina ja kuvina tarjoten luotettavaa tietoa esimerkiksi pallon ilmalennon pituudesta, mailan nopeudesta ja pallon korkeudesta.

Vaikka klubipelaajien keskuudessa Trackmanien viihdekäyttö eli simulaattoripelaaminen on sisäharjoittelukeskuksissa erittäin suosittua, kannattaa joskus kokeilla analysaattoria myös oman svingin kehittämistä varten.

Kun lyö oman bägin jokaisen mailan läpi riittävän monta kertaa ja antaa Trackmanin laskea eri mailoista keskiarvon, kauden alussa saa esimerkiksi tiedon pallon ilmassa lentämästä matkasta, joka kannattaa laittaa visusti talteen tulevan kauden golfkierroksia ajatellen.

Se, että tietää tarkalleen, kuinka pitkälle pallo eri mailoilla lentää on todella tärkeä ja itseluottamusta mailavalintaan lisäävä tietoa golfkentällä.

Voit myös verrata omien lyöntien dataa maailmanhuippupelaajien vastaavan datan kanssa. Mitä lähemmäksi näitä lukemia pääset, sitä parempi pelaaja sinusta todennäköisesti kehittyy.

paris international G.C.

Ikoniset kentät

Meiltä löytyy Valderrama, Muirfield Village ja PGA National. Löytyy myös St Andrews, tuo golfin hengellinen koti. Kaikki nämä ja muut yli 100 kenttää on tuotettu poikkeuksellisella laadulla pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tervetuloa hämmästymään!

Täydet kentät

golfkentät

3 Par -kentät

Abel’s Crossing
Adlington Golf Centre – The Graduate
DaleBrook Forest
Hillcrest Short Course ‘The Five’
Leon De Montana
Lostwood Glen
Sand River
Senoja Valley
Sutton Bay Short Course
The Aces Club
The Lost Nine

putteja ja chippejä

Putteja ja chippejä


230 m² lähipeli- ja lyöntialueella voi harjoitella putteja ja chippejä

GolfMarinan sisäharjoittelukeskuksessa voit harjoitella puttia ja tarkkuutta lähes aidoissa lähipelin olosuhteissa. Pienet nousut ja laskut tarjoavat haasteellisen ympäristön ja erinomaiset harjoitusmahdollisuudet golf-taitojesi kehittämiseen. Useimmiten juuri lähipelissä tulevat ne suurimmat erot vastaan, ja näin iso osa harjoitusajastakin on hyvä viettää sitä treenaten. Täällä se onnistuu talvellakin.

Olemme panostaneet tilamme viihtyvyyteen ja oleskelutiloihin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ympäristön golfin pelaamiseen sisätiloissa. Asiakkaidemme käytössä on myös kahvila anniskeluoikeuksineen sekä saunatilat. GolfMarina on avoinna joka päivä klo 7-23. Tule viihtymään, yksin tai yhdessä!

TrackMan -simulaattorit

Hinnat ja aikataulut:

Arkipäivä (klo 7-16) 25 €/h
Muut ajat 29 €/h
Vuokramailat bägi 7 €/vuoro (vain kahvilan aukioloaikoina)

LIPPUPAKETIT TALVIHARJOITTELUKAUDELLA

Arkipäivät (klo 7-16)

1h –> 10 kerran kortti = 240 € + 1 ilmainen kerta
1,5h –> 10 kerran kortti = 360 € + 1 ilmainen kerta
2 h –> 10 kerran kortti = 480 € + 1 ilmainen kerta

Muut ajat

1h –> 10 kerran kortti = 280 € + 1 ilmainen kerta
1,5h –> 10 kerran kortti = 420 € + 1 ilmainen kerta
2 h –> 10 kerran kortti = 560 € + 1 ilmainen kerta