Halli-info

Kentät

Padel Marinan pelikentät ovat auki joka päivä klo 6-23. Pelivuorot varataan ja maksetaan varausjärjestelmän kautta.

Padelkenttiä on yhteensä 8. Kentät 1-5 ovat korkeita (n 8m). Kenttä 6 on keskimäärin 5,5m korkea. Kentät 7 ja 8 ovat kaksinpelikenttiä, jotka soveltuvat erinomaisesti mm harjoitteluun.

Sulkapallo- ja pickleball kenttiä on yhteensä 5. Toivomme, että ette käytä mustapohjaisia (värjääviä) sisäpelikenkiä sulkapallo- tai pickleballkentillä.

PadelMarinan ovet ovat avoinna ma-su klo 11-21. Sen jälkeen ulko-ovi on lukossa, ja sisään pääset vain ovikoodilla.  Ovikoodilla pääsee ulko-ovesta sisään puoli tuntia ennen aktiivista varausta, varauksen aikana ja puoli tuntia varauksen jälkeen. Ovikoodisi löydät varausjärjestelmästä sekä varauksesi sähköpostivahvistuksesta.

Kenttien valot syttyvät automaattisesti viisi minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat viisi minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Kentillä saa liikkua ja pelata vain puhtailla sisäpelijalkineilla. Varmista kentän laidalla, etteivät jalkineet jätä mustia tai minkään muunkaan värisiä jälkiä kenttään!

Pelaajien käytössä on pukuhuoneet, suihkut sekä saunat. Saunat ovat (naisten sekä miesten) ovat lämpimänä päivittäin klo 6-23.

Jos haluat varata saunaa yksityiskäyttöön, ota yhteyttä henkilökuntaan.

Kahvila

MarinaShop

Kahvila on auki päivittäin klo 11-21 ja tuolloin paikalla on henkilökuntaa. 

MarinaShopissa on kattava valikoima Padel-tuotteita. Mikäli tarvitset apua mailojen tai muiden tuotteiden valitsemiseen, saat apua henkilökunnaltamme. Alkuun pääsemiseksi voit myös vuokrata padel-, pickleball ja sulkapallomailoja (3€).

Suosimme kortti ja MobilePay maksuja

Lasten leikkinurkkaus

Lasten nurkkauksessa lapset pääset touhuamaan aikuisten pelien yhteydessä.
Huom! lapset viettävät aikaa hallimme kaikissa tiloissa huoltajan vastuulla, eikä liian pieniä lapsia saa jättää yksin ilman valvontaa mihinkään tiloihimme.