Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Halli-info

Halli-info

pelikentät
pelikentät

Pelikentät

PadelMarinan pelikentät ovat auki joka päivä klo 7-23. Pelivuorot varataan ja maksetaan joko varausjärjestelmän kautta tai kahvilasta.

Padelkenttiä on yhteensä 8. Kentät 1-5 ovat korkeita (n 8m). Kenttä 6 on keskimäärin 5,5m korkea. Kentät 7 ja 8 ovat kaksinpelikenttiä, jotka soveltuvat erinomaisesti mm harjoitteluun.

Sulkapallo- ja pickleball kenttiä on yhteensä 5. Toivomme, että ette käytä mustapohjaisia (värjääviä) sisäpelikenkiä sulkapallo- tai pickleballkentillä.

PadelMarinan ulko-ovet ovat avoinna ma-su klo 11-21. Sen jälkeen JA sitä ennen ulko-ovi on lukossa, ja sisään pääset vain ovikoodilla.  Ovikoodilla pääsee ulko-ovesta sisään puoli tuntia ennen aktiivista varausta, varauksen aikana ja 20 min varauksen jälkeen. Ovikoodisi löydät varauksesi sähköpostivahvistuksesta.

Padelkenttien valot syttyvät automaattisesti viisi minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat viisi minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Kentillä saa liikkua ja pelata vain puhtailla sisäpelijalkineilla. Varmista kentän laidalla, etteivät jalkineet jätä mustia tai minkään muunkaan värisiä jälkiä kenttään!

Pelaajien käytössä on pukuhuoneet, suihkut sekä saunat. Saunat (naisten sekä miesten) ovat lämpimänä arkisin klo 15-22 ja viikonloppuisin klo 11-22.

Jos haluat varata saunaa yksityiskäyttöön, ota yhteyttä henkilökuntaan.

Hallin ja kahvilan asiakkaana pääset katsomaan kahvilassa urheilua liigapeleistä ralliin ja formulaan.

Hallin pihalla on maksuton asiakaspysäköinti. Julkisilla pääset ihan hallin viereen paikallisliikenteen bussilinjoilla 4V ja 4H, sekä Valtatie 12 linja-autopysäkki on myös aivan hallin lähettyvillä.

Kahvila

MarinaShop

Kahvila on auki päivittäin klo 11-21 ja tuolloin paikalla on henkilökuntaa. 

Kahvilasta voi ostaa suolaista ja makeaa sekä virvokkeita esim kentän reunalle.

Huomioithan, että koko sisäpelikeskus on anniskelualuetta, jolloin omien alkoholijuomien tuominen sisäpelikeskuksen tiloihin on kielletty.

MarinaShopissa on kattava valikoima Padel-tuotteita. Hyvän pelikokemuksen saamiseksi myös pallot kannattaa toisinaan vaihtaa. Palloja voi ostaa myös kahvilasta.

Myös sulkapallomailoja sekä pingismailoja löytyy. Mikäli tarvitset apua mailojen tai muiden tuotteiden valitsemiseen, saat apua henkilökunnaltamme. Alkuun pääsemiseksi voit myös vuokrata padel-, pickleball ja sulkapallomailoja (3 €/kpl) sekä golfmailoja (7 €/bägi).

Suosimme kortti ja MobilePay maksuja

Lasten leikkinurkkaus

Lasten nurkkauksessa lapset pääset touhuamaan aikuisten pelien yhteydessä. Käytössä on pelejä, leikkimökki, keinut ja pieni pomppulinna.
Huom! lapset viettävät aikaa hallimme kaikissa tiloissa huoltajan vastuulla, eikä liian pieniä lapsia saa jättää yksin ilman valvontaa mihinkään tiloihimme.