Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » GolfMarinassa Black Weekend

GolfMarinassa Black Weekend

  • Yleinen

GolfMarinassa SIMULAATTORIT on koko viikonlopun 26.-28.11. Black Weekend tarjouksena-50%.

Nyt kannattaa lähteä jo kauempaankin kokeilemaan TrackMan4-golfsimulaattoria tai SimWayn metsästys-ja ammuntasimulaattoria.

Metsästys-ja ammuntasimulaattorissamme on kolme erilaista ohjelmaa, jotka ovat kaikki käytettävissäsi koko varauksen ajan.

SimWay Hunt Pro
on kehitetty erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille, jotka haluavat harjoitella sisätiloissa, turvallisesti ja tarkasti – vuodenajasta riippumatta.

SimWay Hunt Challange
keskittyy enemmän kilpailuun kuin analyysiin ja on erittäin suosittu hupi todellisten metsästäjien keskuudessa!

SimWay Arcade – HUPIA JA VIIHDETTÄ
Arcade -ohjelma vie ampujat Villiin Länteen. Voit haastaa kaverisi vauhdikkaaseen ammuntaan kadulla tai saluunassa.

GolfMarinassa on myös kaksi huippulaadukasta Trackman4 golfsimulaattoria

Trackman4-simulaattori

mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen ympäri vuoden ja tarjoaa valittavaksesi satoja huippukenttiä tarkasti mallinnettuna ympäri maailmaa.

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on yli 100 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Kahvila anniskeluoikeuksin

Virvokkeita, kylmiä ja lämpimiä voit ostaa klo 11-21 välisenä aikana ja saunatkin ovat lämpimänä koko päivän.

Kahvilassamme on anniskeluoikeudet ja viikonlopuksi on luvassa myös erilaisia Happy hour – hintojakin ???

Lisäksi Black Weekend tarjouksena tarjoamme perjantaina sekä lauantaina kahvin ja pullan 1€ hintaan!

Varaa nyt oma simulaattorivuorosi asiakaspalvelustamme ennen kuin kaikki ajat ovat menneet! HUOM! Varaa vuorosi asiakaspalvelustamme joko info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800.(Varauskalenterin kautta ei valitettavasti voi alennustunteja varata. Maksu tullessa kahvilan kassalle).

Jos simulaattorit eivät ole ennestään tuttuja, niin laiteneuvojamme on paikalla opastamassa laitteiden käyttöä veloituksetta PE 26.11 klo 17-20 ja LA klo 11-16.

Tarjous koskee uusia varauksia 26.-28.11 väliselle ajalle.

Tervetuloa Tarmontielle!