Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Padel pelitasot ja whatsapp-ryhmät

Padel pelitasot ja whatsapp-ryhmät

  • Yleinen

Padel, kuten muutkin mailapelit ovat parhaimmillaan samantasoisten pelaajien kanssa. Tämän vuoksi olemme jakaneet ryhmät viiteen eri tasoryhmään (sekaryhmät). Jokaisella ryhmällä on omat WhatsApp-ryhmänsä, jossa voit etsiä itsellesi sopivantasoista pelikaveria.

Ryhmäjaot eivät ole kiveen hakattuja, vaan ryhmät elävät jatkuvasti tilanteen mukaan.

Nyt kuitenkin kannattaa ilmoittautua ryhmään, sillä syksyn aikana, melko piankin, järjestämme erilaisia harjoitus-ja pelitapahtumia eri tasoille.

Tutkaile siis hetken pelaajakuvauksia ja ilmoittaudu sitten ryhmään joko viestillä 046 850 3800 ja/tai sähköpostitse info@padelmarina.fi. Ilmoita viestissäsi oma nimi, puhelinnumero ja ryhmä, johon itse ajattelisit kuuluvasi. Yhdessä mietimme tasosi.

Myöhemmin käytämme tason määrittelyssä  hyväksi myös PadelMarinan turnauksia ja pelitapahtumia.
Autamme tarvittaessa sopivan ryhmän valinnassa ja pidätämme myös oikeuden ohjata pelaajia ryhmiin.

Nämä ryhmät ovat padelpelaajia varten. Myös pickleballille on oma ryhmänsä.

PadelMariassa käytettävät pelitasot

Pelaajatasot

Hallin oma yhteinen whatsapp-ryhmä

Tasoryhmien lisäksi hallilla on yhteinen PadelMarina-ryhmä, jossa tiedotaan yleisistä asioista. Myös siellä voi kysellä pelikaveria tai noukkia itselleen myyntiin laitettuja pelivuoroja. Yhteiseen ryhmään voit liittyä pyytämällä liittämistä joko meiliä info@padelmarina.fi tai whatsapp 046 850 3800

Jos mieleesi tulee kysymyksiä, niin ota yhteyttä!

Etusivu » Ajankohtaista » Padel pelitasot ja whatsapp-ryhmät

PADEL PELITASOT JA WHATSAPP-RYHMÄT

Padel on parhaimmillaan samantasoisten pelaajien kanssa. Tämän vuoksi olemme jakaneet ryhmät viiteen eri tasoryhmään (sekaryhmät). Jokaisella ryhmällä on omat WhatsApp-ryhmänsä, jossa voit etsiä itselle sopivantasoista pelikaveria. Tämän lisäksi on PadelMarina-ryhmä, jossa tiedotaan yleisistä asioista.

Ryhmäjaot eivät ole kiveen hakattuja, vaan ryhmät elävät jatkuvasti tilanteen mukaan.

Ilmoittautumiset WhatsApp-ryhmiin joko viestillä 046 850 3800 ja/tai sähköpostitse info@padelmarina.fi. Ilmoita viestissäsi oma nimi, puhelinnumero ja ryhmä johon itse ajattelisit kuuluvasi. Yhdessä mietimme tasosi. Myöhemmin käytämme tason määrittelyssä  hyväksi myös PadelMarinan turnauksia ja pelitapahtumia.
Autamme tarvittaessa sopivan ryhmän valinnassa. Pidätämme oikeuden ohjata pelaajia ryhmiin.

PadelMariassa käytettävät pelitasot