Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Padelin alkeiskurssit tiistaisin ja perjantaisin Hollolassa

Padelin alkeiskurssit tiistaisin ja perjantaisin Hollolassa

  • Yleinen

Tervetuloa tutustumaan Padelin maailmaan alkeiskurssin myötä. Kurssi muodostuu 1,5 tunnin ohjauksesta, johon sisältyy peruslyöntien opettelua, pelinomaisia harjoitteita sekä sääntöihin tutustumista. Usein alkeiskurssilla päästään jo pelin makuun, sillä Padel on aloittelijallekin helppo laji oppia!

Ensimmäisten treenikertojen jälkeen kurssiohjelmaa muokataan osallistujien tasoa vastaavaksi. Hyvän startin lajin pariin saa, kun osallistuu 4 kurssille. Mukaan tarvitset vain treenivaatteet ja sisäpelikengät, me tarjoamme mailan ja pallot käyttöösi kurssin ajaksi. Mukaan mahtuu kerralla 4 pelaajaa. Hinta 30€ /hlö/kerta sisältäen myös kenttämaksun. Varaamalla kerralla 4 treeniä on yhteishinta 100€. Alkeiskurssit käynnistyvät ti 28.9 kello 16.30-18 ja perjantaisin (5.11 alkaen) klo 8-9.30 jatkuvat aina tiistaisin ja perjantaisin samaan kellonaikaan. Voit ilmoittaa itsesi yhdelle tai useammalle kurssille. Ilmoittautumiset suoraan Petelle peter.puhlin(ät)gmail.com tai 040 7798435.

Voit myös sopia yksityistunteja ohjaajamme kanssa – tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa!  Yksityistunnin hinta määräytyy peliajan sekä henkilömäärän mukaan. Sovi teille sopiva setti ohjaajan kanssa peter.puhlin(ät)gmail.com tai 040 7798435.

Padel-ohjauksen voi myös helposti yhdistää esimerkiksi kokous-, tiimi- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan! Tässä on erinomainen tilaisuus hyödyntää Sisäpelikeskus Padel Marinan monipuolista tarjontaa.

Ohjaajan profiili

Olen harrastanut ja kilpaillut niin tenniksessä, squashissa, sulkapallossa ja racketballissa  puolen vuosisadan ajan. Voin siis sanoa että kokemusta on. Padeliin hurahdin muutama vuosi sitten ja sitä pelaankin lähes päivittäin.  Olen suorittanut Padelliiton 1-tason padel-ohjaajan kurssin ja aiempaa valmennuskokemusta minulla on mm sulkapallosta. Ohjaan padeltunteja aloittelijoille, junioreille, senioreille, pariskunnille sekä lajin parissa jonkin aikaa viettäneille.

Padelissa parasta on se, että sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta mailapeleistä ja silti jo ensimmäisillä treenitunneilla saadaan aikaan hyviä palloralleja. Toisaalta mitä enemmän oppii, sitä enemmän tunnistaa ja oivaltaa kehitettävää omassa pelissä.

Toivon, että osaltani saan luotua padeliin kulttuuria missä pelaamisen ilo on tärkeintä, kynnys lajin aloittamiseen on matala ja kehitystä mitataan enemmänkin oman fiiliksen kuin ranking-tilastojen perusteella… ja näkyyhän se kehitys niissä tilastoissakin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa paikkasi alkeiskurssille tai mietitään yhdessä tapahtumaa ryhmällesi.

Peter.puhlin@gmail.com

040 779 8435

Pete

” Never underestimate an Old Man with a Padel-racket”