Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Tekemistä Talvilomalle -sisäpelit

Tekemistä Talvilomalle -sisäpelit

 • Yleinen
tekemistä talvilomalle

Tervetuloa Sisäpelikeskus PadelMarinaan, Hollolan Salpakankaalle

Koko perheen sisäpelikeskus PadelMarinasta löytyy tekemistä joka lähtöön. Kymmenittäin erilaisia aktiviteetteja, peliopastuksia, lajikokeiluja, ohjattuja kursseja, turnauksia, välinevuokrausta ja liikunnan riemua -kaikki saman katon alta.

tekmistä talvilomalle - padel

Hittilaji padel

Sisäpelikeskuksesta löytyy 6 padelkenttää sekä 2 singlekenttää. Ero näillä kahdella eri kentällä on se, että singlekenttä on tarkoitettu kaksinpeliin kun normaali padel-kenttä on nelinpeliä varten. Jos talvilomalla haluat tekemistä ja ottaa ensikosketuksen lajiin, niin voit valita kentän kuin kentän ja lähteä pallottelemaan pihapelien tyyliin.

Mailat saa vuokrattua meiltä a´3€/kpl ja pallot tarjoamme kaupanpäälle. Iso padelkenttä maksaa 36€/tunti (4pelaajaa) ja singlekentät 19€/tunti (2 pelaajaa). Tarkemman hinnan löydät hinnastostamme ja pelivuoron voi varata joko nettisivujemme kautta tai asiakaspalvelustamme info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800 (suljettuna 24.-25.12). Myös saunat ovat käytössäsi pelimaksun hinnalla joka päivä klo 6-23. Kahvilamme, anniskeluoikeuksin, palvelee päivittäin klo 11-21 (suljettuna 24.-25.12)

Jos haluat lajiopastuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lajiopastuksen hinta on 25€ (sisältää 30 min lajiopastuksen sekä loppuajaksi ohjattua pelaamista).

Tässä iltasanomien videossa on hyvin ja nopeasti kerrottuna mistä padelissa on kyse.

tekemistä talvilomalle -pickleball

Tuntemattomampi Pickleball

Pickleball on mailapeli, jossa yhdistyy piirteitä sulkapallosta, tenniksestä ja pöytätenniksestä. Joku sanoi, että pickleball on kuin nousisi pingispöydälle pelaamaan sählypallolla. Oikeasti sitä kuitenkin pelataan ihan maantasolla ja meillä PadelMarinassa tätä koukuttavaa peliä varten on varattuna 5 kenttää. Pelaajia on kentällä kerrallaan joko kaksi tai neljä. Jos haluat uudenlaista tekemistä, niin tule ihmeessä kokeilemaan pickleballia.

Mailat saa vuokrattua meiltä a´3€/kpl ja pallot tarjoamme kaupanpäälle. Kenttävuoro maksaa 19€/tunti (2-4pelaajaa). Tarkemman hinnan löydät hinnastostamme ja pelivuoron voi varata joko nettisivujemme kautta tai asiakaspalvelustamme info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800 (suljettuna 24.-25.12). Myös saunat ovat käytössäsi pelimaksun hinnalla joka päivä klo 6-23. Kahvilamme, anniskeluoikeuksin, palvelee päivittäin klo 11-21 (suljettuna 24.-25.12).

Jos haluat lajiopastuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lajiopastuksen hinta on 25€ (sisältää 30 min lajiopastuksen sekä loppuajaksi ohjattua pelaamista).

tekmeistä talvilomalle -golfsimulaattori

Golf

Kaksi TrackMan4 golfsimulaattoria ja 180 m² putti- ja lähipelialue ovat valmiina talviharjoittelua varten.

Trackman4-simulaattori mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen ympäri vuoden ja tarjoaa valittavaksesi kymmeniä huippukenttiä tarkasti mallinnettuna ympäri maailmaa.

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on yli 100 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Pelatessa ei tule pimeä, ei sada, eikä kenttä jäädy! Sinun ei tarvitse käyttää aikaa kävelyyn ja pallon etsimiseen. Peli etenee nopeaan tahtiin. Yhden kokonaisen kierroksen pelaamiseen menee pieneltä ryhmältä noin 2 tuntia.

Meillä voit pelata omilla mailoilla tai lainata talon mailoja ja palloja. Simulaattorivuoro maksaa 36€/tunti (1-4pelaajaa) ja lähipelialue 5€/hlö/tunti. Vuoron voi varata joko nettisivujemme kautta tai asiakaspalvelustamme info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800 (suljettuna 24.-25.12). Myös saunat ovat käytössäsi simulaattorimaksun hinnalla joka päivä klo 6-23. Kahvilamme, anniskeluoikeuksin, palvelee päivittäin klo 11-21 (suljettuna 24.-25.12).

tekemistä talvilomalle -metsästys ja ammuntasimulaattori


Metsästys-ja ammunta

Simulaattori tarjoaa niin kokeneemmille kuin vähemmän kokeneille metsästäjille mahdollisuuden ampumataitojen ylläpitoon ja parantamiseen ympäri vuoden. Metsästäjien kokemusten perusteella uskallamme sanoa, että simulaattori antaa yllättävän luontevan vaikutelman metsästystilanteesta.

Viidekäyttöön ja hauskanpitoon porukalla suosittelemme ehdottomasti ARCADEa. Arcade -ohjelma vie ampujat Villiin Länteen. Voit haastaa kaverisi vauhdikkaaseen ammuntaan kadulla tai saluunassa. Tämä on sellaista yhdessä tekemistä, josta ei naurua ja jännitystä puutu.

Omia aseita ei tietenkään hallille tuoda, vaan simulaattorissa käytetään talon aseita, jotka ovat käsiaseiden ja haulikoiden/kiväreiden replikoita. Simulaattorivuoro maksaa 36€/tunti (1-max niin monta pelaajaa kuin sopu sijaa antaa ja jaksaa ammuntavuoroaan odottaa). Vuoron voi varata joko nettisivujemme kautta tai asiakaspalvelustamme info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800 (suljettuna 24.-25.12). Myös saunat ovat käytössäsi simulaattorimaksun hinnalla joka päivä klo 6-23. Kahvilamme, anniskeluoikeuksin, palvelee päivittäin klo 11-21 (suljettuna 24.-25.12).

Jos haluat vuokrata vuorosi yhteyteen vaikka yksitysisaunan ruokailuneen juomineen, niin kysy sitäkin info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800 (suljettuna 24.-25.12)

Ja paljon paljon muuta…

 • sulkapalloa
 • sählyä
 • mölkkyä
 • pingistä
 • minigolfia
 • ryhmäliikuntaa
 • hierontaa
 • kahvila anniskeluoikeuksin
 • kokoustilat
 • yksityissaunat
 • lasten leikkinurkkaus + Elisa viihde
 • MarinaShop; mailat ja varusteet
 • Ilmainen parkkipaikka