Siirry suoraan sisältöön

MITEN PÄÄSET ALKUUN PADELISSA

  1. Padelia pelataan nelinpelinä (kaksi vastaan kaksi), joten alkuun pitää etsiä neljän hengen peliporukka. Parhaiten pelit sujuvat, mikäli peliporukka on mahdollisimman tasainen. Meillä on myös kaksi kaksinpelikenttää, joten kannattaa kokeilla pelaamista välillä myös kahdestaan.
  2. Kenttävaraus tehdään ja maksetaan osoitteessa matchi.fi
  3. Saat varauksen yhteydessä ovikoodin, jonka avulla pääset hallille sisään, mikäli pelivuoronne on kahvion aukioloaikojen ulkopuolella.
  4. Pelivaatteiksi sopivat sisäliikuntavaatteet. Housuissa kannattaa olla tilaa parille varapallolle, vaikkapa taskussa. 
  5. Erilaiset sisäpelikengät ovat alkuun sopivat. Myöhemmin voit ostaa padelin pelaamiseen sopivat kengät vaikka MarinaShopista.
  6. Mailat saat vuokrattua hallilta ja mikäli pelit kiinnostavat enemmän voi mailan myös ostaa vaikkapa meidän Shopista.
  7. Käytettyjä palloja saa käyttää meidän pallokoreista, mutta jos haluatte mieluummin pelata uusilla palloilla, löytyy niitä useimmista urheiluliikkeistä ja meidän MarinaShopista.
  8. Sitten pelaamaan! Lajien säännöt löytyvät esimerkiksi nettisivuilta, mutta alkuun voit treenata lyöntiä pelkästään rennosti pallottelemalla. 
  9. Mikäli innostuit padelista, voit jatkossakin varata irtovuoroja varausjärjestelmän kautta, kysellä vakiovuoroa hallillemme tai osallistua valmennuksiimme.
  10. Mailapelien tärkein sääntö: pidä hauskaa!