Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Toimintaohjeet yksityistilaisuuksiin 28.4 asti

Toimintaohjeet yksityistilaisuuksiin 28.4 asti

  • Yleinen

Saimme tänään 15.4. AVI:n ylitarkastajalta tarkennuksia liikuntatilojen vuokraamisesta ammattiurheiluun sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa käyttöä varten ja kävimme nämä ohjeet läpi vielä paikallisen tarkastajan kanssa. Näiden ohjeiden mukaisesti kenttä 3 jää pois käytöstä ja isossa padel-hallissa on näin ollen käytössä 16.-28.4.2021 välisen ajan vain kentät 1 ja 5.

 

Aiemmin tehdyt varaukset saavat jäädä voimaan ja tämä uusi tarkennus koskee vain uusia varauksia. Näin ollen mitään olemassa olevia varauksia ei tarvitse perua, mutta siirrämme kenttä 3 tehdyt varaukset kentälle 1 tai 5 mikäli niillä on tilaa. Kannattaa siis tarkastaa oma pelikenttä ennen hallille saapumista. Lisäksi vuorojen aloitusaikoja porrastetaan, ja hallin edustaja ottaakin yhteyttä mikäli teidän peliaikaanne joudutaan muuttamaan.

 

Kenttä 6 ja kenttä 8 sijaitsevat omissa halleissaan ja ne ovat varattavissa kuten aiemmin.

 

Sulkapallon pelaamisen tarkoitettu kenttä 9 jää käyttöön. Jos haluat pelata pickleballia, varaa kenttä 9 käyttöön ja voitte käyttää varatun vuoron ajan pickleball-kenttää.

 

Aiemman sähköpostin mukaisesti vakiovuorot eivät ole voimassa 28.4.2021 saakka.

 

Lisäksi aiemmin julkaistuja toimintaohjeita hieman tarkennetaan, jotta eri peliporukat eivät kohtaa toisiaan. Seuraavassa toimintaohjeet ja tummennettuna nyt tehdyt tarkennukset.

 

 

 

TOIMINTASÄÄNNÖT

 

1. Halliin tullaan SISÄÄN etuovesta varauksen yhteydessä saadulla ovikoodilla ja ULOSKÄYNTI sivuovista opasteiden mukaisesti. Muistakaa ottaa kengät mukaan ulko-ovelta.

 

2. Peliporukka kokoontuu hallin ulkopuolella ja sisään tullaan vasta kun koko ryhmä on koossa, juuri ennen oman vuoron alkua. Hallin tiloissa ei siis odotella oman vuoron alkua, vaan odottelu tapahtuu hallin ulkopuolella.

 

3. Peliporukat eivät saa kohdata toisiaan, joten kenttävuorojen aloitusaikoja porrastetaan. Lisäksi pidetään turvavälit ja käytetään maskia.

 

4. Kahvio on vieläkin kiinni eivätkä pukukopit ole käytössä.

 

5. Jokaiselle tilalle on nimettynä oma wc, eikä muita wc-tiloja saa käyttää.

 

WC:t ovat käytössä seuraavanlaisesti:

 – Kenttä 8 -> kahvion takana oleva vasemmanpuoleinen vessa, kulku hallilla olevan ohjeistuksen mukaan.

 – Sulkapallo/pickleball -> kahvion takana oleva oikeanpuoleinen vessa, kulku kahvion vasemmalla puolella olevan oven kautta. Tarkempi ohjeistus löytyy hallilta.

 – Padel-kenttä 6 -> lähin vessa joka sijaitsee ihan kentän vieressä

 – Padel-kentät 1 ja 5 -> ison Padel-hallin puolella olevat vessat, HUOM! kentille on merkattu omat WC:t, käytä teidän kentälle merkattua WC:tä.

 

6. Pelivuoro LOPETETAAN 5 MIN ENNEN OMAN VUORON LOPPUMISTA ja poistutaan hallista mahdollisimman nopeasti oman pelivuoron päättymisen jälkeen!

 

7. Vuokramailat ovat käytössä, ja niitä tuodaan jokaisen kentän yhteyteen ja siihen samaan paikkaan ne voi myös palauttaa. Vuokramailojen maksu onnistuu vain MobilePayllä nyt kun kahvio on suljettu, ohjeet maksuun löytyvät mailojen vierestä. Desinfioi vuokramaila käytön jälkeen desinfiointisuihkeella tai kertakäyttöisellä puhdistuspyyhkeellä, jotka löytyvät vuokramailojen yhteydestä.

 

8.Hallilla on käytössä tehostettu siivous. Ympäri hallia on tarjolla käsidesiä ja kädet voit käydä pesemässä vessassa joka on merkattu teidän alueenne käyttöön.

 

9. Hallin ulko-ovet ovat lukossa, joten muistathan tarkastaa oman ovikoodisi ennen hallille saapumista. Oman ovikoodin löydät varausjärjestelmän kohdasta ”omat tiedot”. Muista myös tarkistaa etukäteen kenttänumeronne.

 

Nämä AVI:lta ja paikalliselta tarkastajalta tulleet toimintaohjeet ovat voimassa 28.4.2021 asti, tai siihen asti jos tulee taas uusia tarkentavia ohjeita. Toivottavasti pääsemme avaamaan pian PadelMarinan normaalisti.