Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Varausjärjestelmämme vaihtuu 1.9.2022

Varausjärjestelmämme vaihtuu 1.9.2022

 • Yleinen

Vaihdamme varausjärjestelmämme tällä viikolla ja 1.9.2022 alkaen varaukset tehdään MATCHin kautta. 

MATCHi on luotettava varausjärjestelmä mailapelikeskuksille ympäri maailman. Yli 10 vuoden kokemuksen kautta yritys on löytynyt tasapainon käyttäjäystävälliseen teknologiaan ja tehokkaaseen toiminnallisuuteen. Uskomme, että MATCHi on loistava yhteistyökumppani myös meidän monitoimihallillemme. Muutos johtuu siitä, että aiemmin käytössä ollut varausjärjestelmämme toimittaja ostettiin liiketoimintakaupassa ja käytössä oleva järjestelmä poistuu tätä myöten käytöstä.

Miten toimit:

Vanha varauskalenteri sulkeutuu 31.8. klo 00. Sen jälkeen uudet varaukset tehdään MATCHin kautta.

Vakiovuorot on siirretty uuteen kalenteriin ja ennen 31.8. varatut irtovuorot siirtyvät myös sinne.

Kassasaldot on siirretty uuteen järjestelmään arvokorteiksi.

Jotta saldot, vakiovuorot jne säilyvät asiakastiedoissasi, niin rekisteröidy järjestelmään samalla sähköpostiosoitteella kuin vanhaankin, osoitteessa: https://www.matchi.fi

Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.

Huomioi myös hallille tullessasi, että ovikoodisi vaihtuu 1.9. Ovikoodi löytyy varausvahvistuksestasi.

Järjestelmävaihdoksen myötä päivitämme myös muutaman maksu- ja peruutuskäytännön. Vanhasta järjestelmästä siirretyt kassasaldot ovat voimassa 1.9.2023 saakka ja uudet kassasaldot (arvokortit) ovat jatkossa voimassa 1 vuoden ostohetkestä lähtien. Varattujen irtopelivuorojen peruutus tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen pelivuoron alkua.

Jatkossa MATCHin kautta ilmoittaudutaan myös valmennuksiin, liigoihin, kisoihin ja muihin tapahtumiin. Syksyn tapahtumat ja valmennukset löytyvät helposti MATCHin etusivulta. Pyrimme MATCHia hyödyntämällä tekemään harrastuksestasi mahdollisimman helppoa ja monipuolista.

Kannattaa ladata lisäksi MATCHi-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta.Jos mieleen tulee kysymyksiä tai käytössä ongelmia, niin ottakaa yhteyttä joko info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800

Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!


YLEISIÄ OHJEITA SISÄPELIKESKUS PADELMARINAN ASIAKKAILLE

OVIKOODI (kulunhallintajärjestelmä)

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi nelinumeroinen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina Omat varaukset -sivulta sekä varauksen yhteydessä varauksen vahvistussivulta.

Oven avaaminen PIN-koodilla

 • Näppäile PIN-koodi# ja avaa ovi vetämällä kahvasta
 • Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan
 • Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen varauksen
 • Varauksiin perustuvat kulkuoikeudet siirtyvät hallin ovilukkoon noin 15 minuutin viiveellä (vrt. “viime hetken varaukset”)
VUORON VARAAMINEN

Vuoron varaaminen aloitetaan klikkaamalla varauskalenterista haluttua kenttää ja vuoroa, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi. 

MAKSAMINEN JA LASKUTUS
 • Irtovuorot maksetaan korttimaksuna varaamisen yhteydessä
 • Vakiovuorot laskutetaan vakiovuorosopimuksen mukaisesti
 • Verkkomaksu liikuntaeduilla ei ole toistaiseksi käytössä 
 • Vanhasta järjestelmästä siirretyt kassasaldot ovat voimassa 1.9.2023 saakka ja uudet kassasaldot (arvokortit) ovat jatkossa voimassa 1 vuoden ostohetkestä lähtien. Arvokortteja emme voi palauttaa asiakkaalle rahana. Arvokortit voi käyttää vain tuleviin varauksiin.
VUOKRAMAILAT
 • Mailavuokra 3 €/kpl/vuoro
 • Vuokramailat maksetaan joko kahvilan kassalle tai Mobilepayllä. Ohjeet mobilepay maksuun löytyy vuokramailojen luota.
 • Huom.
  Vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta sovittuun paikkaan. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl.
VALOT

Kenttien valot syttyvät automaattisesti 5 minuuttia ennen vuoron alkua ja sammuvat 5 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen.

OMAT TIEDOT

Kirjauduttuasi järjestelmään näkyy omat vuorosi, aktiviteettisi ja arvokorttisi heti kotisivullasi ja voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla “Oma profiili”.

OMAT VARAUKSET JA VARAUKSIEN PERUMINEN

Kirjauduttuasi järjestelmään näkyy omat vuorosi, aktiviteettisi ja arvokorttisi heti kotisivullasi . Samalta sivulta voit tarvittaessa peruuttaa varaamiasi vuoroja.

Huom.
Varauksen peruuttaminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 12 tuntia ennen pelivuoron alkua. 12 tunnin aikajanan jälkeen voit vielä vapauttaa vuorosi myyntiin. Jos vapautetun irtovuoron päälle tulee toinen varaus, katevaraus tililtäsi poistuu.
Vakiovuoron voi vapauttaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos vapautetun vakiovuoron päälle tulee toinen varaus, niin vapautettua vuoroa ei laskuteta.

KORTTIMAKSUT

Irtovuoroa varatessa muodostuu pankkitilillesi katevaraus ja mikäli peruutat vuoron peruutusehtojen mukaan (viimeistään 12 tuntia ennen pelivuoron alkua), katevaraus poistuu. 

MUUTA

Jatkossa ilmoittautumiset valmennuksiin, liigoihin, kisoihin ja muihin tapahtumiin tehdään MATCHin kautta.
Jos mieleen tulee kysymyksiä tai käytössä ongelmia, niin ottakaa yhteyttä joko info@padelmarina.fi tai puh. 046 850 3800