Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ajankohtaista » Vuoden harmaimman päivän mixingit

Vuoden harmaimman päivän mixingit

  • Yleinen

Tervetuloa pelaamaan vuoden harmaimpiin mixing-turnauksiin lauantaina 13.11 klo 15-17 ja 17-19.

Mixtig on hauska ja helppo pelimuoto, johon ilmoittaudutaan ilman paria. Pelit kestävät n 2 h. Osallistumismaksu 20€/hlö.

Klo 15-17 pelaavat aloittelijat. Eli jos olet mukana tällä hetkellä esim. peruskurssilla tai muuten padeltaipaleesi alussa, niin tämä on sinun paikkasi päästä kokeilemaan omia pelitaitojasi. Jos omaa mailaa ei vielä löydy, ei haittaa lainaamme sen sinulle. Ei haittaa myöskään, jos et osaa vielä sääntöjä, sillä turnauksessa on mukana henkilökuntaa auttamassa ja kertomassa nämä sinulle ennen peliä ja vähän sen aikanakin. Vaikka “tosissaan” pelataankin, niin tämä turnaus ei ole tosikoille 😉

Klo 17-19 kentille pääsee mittelöimään keskitason pelaajat. Tiedät säännöt jo suurin piirtein ja saat mukavia palloralleja aikaiseksi tutussa porukassa. Haet uusia pelikavereita ja kunnon hikeä pintaan.

Jälkipeleille tietenkin harmaat palautusjuomat ja lisäksi tapahtuma-aikana lonkerot pitkänä tai shottina Happyhour-hintaan. Ja jos jostain syystä et halua pelata, niin olet silti lämpimästi tervetullut katsomaan ja kannustamaan pelejä ja nauttimaan virvokkeista!

Kumpaankin turnaukseen otetaan 16 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset info@padelmarina.fi tai 046 850 3800.